Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Ко је супруг Драгане Косјерине? Успешног доктора је упознала случајно

Драгана Косјерина и њен дугогодишњи партнер су везу недавно крунисали браком

1722324664_konstrakta_rts_28042022_0068.jpg
Фото: АТА имагес/ А.А.
Oglas

Једна од најлепших ТВ лица Драгана Косјерина недавно се удала за свог дугогодишњег партнера Бојана Пердува.

Церемонија венчања била је уприличена у једном од најелитнијих београдских локала.

Драгана и Бојан су заједно од давне 2018. године, а венчање су планирали одавно али усред епидемије корона вируса одложили су за нешто касније.

Упознали су се сасвим случајно када је водитељка дошла код њега на рутински преглед стоматолога.

При првом сусрету схватили су да имају мноштво заједничким тема, те су започели разговор који је трајао сатим и променио њихов живот заувек.

Косјерина врло ретко говори о свом приватном животу, а једном приликом је открила шта јој се то допало код Пердува.

- Мени се допада Бојан, мени се допада његов посао, мени се допада његов однос према послу, однос према мом послу, начин на који ме третира. Ту је сплет околности, то што је он стоматолог није ме определило, али је можда мало помогло - испричала је једном приликом и додала:

- Нашли смо се, то је једна од оних љубавних прича које се догоде кад их не планирате. Почне да се развија онако како нисте очекивали, а онда можете само да уживате.

Када је реч о Бојану, с обзиром да није медијска личност, труди се да своју приватност сачува од очију јавности, иако често дели објаве са лепом водитељком.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas