Oglas
· · Komentari: 0

Ko je suprug Dragane Kosjerine? Uspešnog doktora je upoznala slučajno

Dragana Kosjerina i njen dugogodišnji partner su vezu nedavno krunisali brakom

1722324664_konstrakta_rts_28042022_0068.jpg
Foto: ATA images/ A.A.
Oglas

Jedna od najlepših TV lica Dragana Kosjerina nedavno se udala za svog dugogodišnjeg partnera Bojana Perduva.

Ceremonija venčanja bila je upriličena u jednom od najelitnijih beogradskih lokala.

Dragana i Bojan su zajedno od davne 2018. godine, a venčanje su planirali odavno ali usred epidemije korona virusa odložili su za nešto kasnije.

Upoznali su se sasvim slučajno kada je voditeljka došla kod njega na rutinski pregled stomatologa.

Pri prvom susretu shvatili su da imaju mnoštvo zajedničkim tema, te su započeli razgovor koji je trajao satim i promenio njihov život zauvek.

Kosjerina vrlo retko govori o svom privatnom životu, a jednom prilikom je otkrila šta joj se to dopalo kod Perduva.

- Meni se dopada Bojan, meni se dopada njegov posao, meni se dopada njegov odnos prema poslu, odnos prema mom poslu, način na koji me tretira. Tu je splet okolnosti, to što je on stomatolog nije me opredelilo, ali je možda malo pomoglo - ispričala je jednom prilikom i dodala:

- Našli smo se, to je jedna od onih ljubavnih priča koje se dogode kad ih ne planirate. Počne da se razvija onako kako niste očekivali, a onda možete samo da uživate.

Kada je reč o Bojanu, s obzirom da nije medijska ličnost, trudi se da svoju privatnost sačuva od očiju javnosti, iako često deli objave sa lepom voditeljkom.

(Kurir)

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas