Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАКО ДАНАС ИЗГЛЕДА КАСАНДРИН ПАРТНЕР? Био оптужен да је силовао Шакиру, па провео 3 месеца у затвору (ФОТО)

Латиноамеричка звезда Кораиме Торес коју је публика заволела у серији "Касандра" посетила је Србију и подсетила гледаоце на популарну теленовелу.

1727344653_Foto-Printscreen-YouTube-Sanjurjo-ibrahem87.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Сањурјо, ибрахем87
Oglas

Поред Касандре, која је била омиљена глумица, главну улогу имао је и глумац Освалдо Риос, који је тумачио лик Игнасиа.

Ипак, једна ствар је бацила велику мрљу на његову каријеру.

Оптуживали су га због силовања познате певачице Шакире са којом је био у вези. Након тога провео је три месеца у затвору због насиља над једном девојком.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - освалдориосалонсо

- То је смешно. Једна од највећих лажи које су измишљене. Сама Шакира је рекла да сам се понашао према њој као принц - истакао је Риос тада за стране медије.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм - освалдориосалонсо

Подсетимо, глумица из Венецуеле, Кораима, позната и као чувена Касандра из истоимене серије, стигла је у Србију 22. септембра.

Иначе, Касандра је открила да је немогуће да се сними наставак "Касандре".

- Не. Нажалост не. Сценаристкиња серије је преминула и право на серију имају њене ћерке и не дозвољавају то. Друго, ја више не изгледам тако као што сам изгледала. Немам ту младост - рекла је она.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas