Oglas
· · Komentari: 0

JOVANA JEREMIĆ O PRODAVANJU INTIME: "Meni je časnije da snimiš film za odrasle i okačiš lepo na sajt da se vidi, ovamo se skidaš svakako i vidi ti se"

Ja sam sofisticirani tip žene, ja volim sve sofisticirano, kada su takve stvari na drugačijem nivou

1729494047_jOVAN-jEREMIC.png
Photo:printscreen/instagram
Oglas

Mnoge javne ličnosti odavno prodaju svoje intimne fotografije i videe na sajtovima za odrasle, a voditeljka Jovana Jeremić priznala je da li bi uradila tako nešto.

- Nikada, nikada, to se kosi sa mojim stavovima - rekla je nedavno Jovana.

- Meni je časnije da snimiš film za odrasle i okačiš lepo na sajt da se vidi, ovamo se skidaš svakako i vidi ti se... Ja sam sofisticirani tip žene, ja volim sve sofisticirano, kada su takve stvari na drugačijem nivou - dodala je ona.

U emisiji Ognjena Amidžića je, sa druge strane, otkrila koga poštuje od kolega.

- Ko mi se sviđa, koga izuzetno cenim u svom poslu. Jako cenim Sanju Marinković, mnogo je volim i ona to zna, počela sam u njenoj emisiji. I Ognjena, takođe - istakla je.

Voditeljka, inače, odavno uživa u ljubavi da biznismenom Draganom Stankovićem.

Jovana je jednom prilikom objasnila da su joj se sve velike stvari u životu desile na neki veliki pravoslavni praznik, pa je ne čudi što se na crveno slovo i razvela.

- Na Svete Vrače sam završila fakultet, udala sam se na Đurđevdan, rođena sam uoči Svete Petke, nevinost sam izgubila na Vidovdan, a razvela sam se na prvi dan velikog posta - pričala je voditeljka.

Tvrdi da govori 5 jezika

Jovana Jeremić je, podsetimo, podelila na Instagramu svoj CV u kom je navela da govori pet jezika, među kojima su: srpski, bosanski, hrvatski, španski i engleski.

Ona uskoro putuje u Ameriku kako bi pratila tamošnje izbore za predsednika, a pokazala je CV u kom piše nivo njenog obrazovanja, koliko jezika zna, njene veštine, a u opisu objave je napisala:

- Spremna za američku turneju!

Kurir 

Bonus video: 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas