Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЈЕЛЕНА ЈАНКОВИЋ КОНАЧНО УСЛИКАНА: Бивша тенисарка прошетала са ћерком - погледајте како данас изгледа (ФОТО)

Прија јој породични живот у медијској "илегали"

1720104352_Foto-Ataimage.srs-A.A.-N.-Parausic.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. Н. Параушић
Oglas

Преко ноћи је донела одлуку да се "пензионише" и батали тенис где је некада била најбоља играчица света. Откако је Јелена Јанковић постала мајка и посветила се породици, тешко јој је ући у траг.

Јелени очигледно прија да буде у илегали и да далеко од радозналих погледа ужива са својим изабраником, доктором Бранком Бараћем, и њиховом ћерком.

Бивша тенисерка се са породицом преселила у САД где проводи већину времена и где су саградили велелепну вилу која, како се шушка у медијима, вреди око 13 милиона долара.

Јелена је тренутно у родној Србији, а фотографи су је "ухватили" у шопингу са ћерком.

Фото: Атаимагес.рс/ А.А.

Њих две су се дружиле и пазариле, а Јелена је била у "кежуал" издању - за сваки дан.

Да подсетимо, откако се породила, Јелена је променила начин живота, о чему је у ретким зјавама за медије говорила недавно у Словенији, кад се и последњи пут јавно огласила:

- Лепо је у пензији. Већ три године сам мајка, живим мирним животом. Удаљила сам се од медија, желим да имам приватност. Кад сам играла, било је другачије. Бити број један на свету је највише што неко у тенису може да постигне. Сањала сам то као дете. Бити најбољи је велики подвиг, док гренд слем може да освоји и 50. или 100. тенисерка на листи - рекла је Јелена Јанковић тада.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas