Oglas
· · Komentari: 0

JELENA JANKOVIĆ KONAČNO USLIKANA: Bivša tenisarka prošetala sa ćerkom - pogledajte kako danas izgleda (FOTO)

Prija joj porodični život u medijskoj "ilegali"

1720104352_Foto-Ataimage.srs-A.A.-N.-Parausic.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A. N. Paraušić
Oglas

Preko noći je donela odluku da se "penzioniše" i batali tenis gde je nekada bila najbolja igračica sveta. Otkako je Jelena Janković postala majka i posvetila se porodici, teško joj je ući u trag.

Jeleni očigledno prija da bude u ilegali i da daleko od radoznalih pogleda uživa sa svojim izabranikom, doktorom Brankom Baraćem, i njihovom ćerkom.

Bivša teniserka se sa porodicom preselila u SAD gde provodi većinu vremena i gde su sagradili velelepnu vilu koja, kako se šuška u medijima, vredi oko 13 miliona dolara.

Jelena je trenutno u rodnoj Srbiji, a fotografi su je "uhvatili" u šopingu sa ćerkom.

Foto: Ataimages.rs/ A.A.

NJih dve su se družile i pazarile, a Jelena je bila u "kežual" izdanju - za svaki dan.

Da podsetimo, otkako se porodila, Jelena je promenila način života, o čemu je u retkim zjavama za medije govorila nedavno u Sloveniji, kad se i poslednji put javno oglasila:

- Lepo je u penziji. Već tri godine sam majka, živim mirnim životom. Udaljila sam se od medija, želim da imam privatnost. Kad sam igrala, bilo je drugačije. Biti broj jedan na svetu je najviše što neko u tenisu može da postigne. Sanjala sam to kao dete. Biti najbolji je veliki podvig, dok grend slem može da osvoji i 50. ili 100. teniserka na listi - rekla je Jelena Janković tada.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas