Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

JЕДАН ПОСТУПАК ЈЕ БИО КАП КОЈА ЈЕ ПРЕЛИЛА ЧАШУ: Ово је реченица краља Чарлса која је принцезу Дајану натерала на развод

Дајана је стално праштала Чарлсу грешке у браку, а онда, након што се родио Хари, он је рекао реченицу коју му није могла опростити

1721392006_119833_princ-carls-i-princeza-dajana_ff.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Није тајна да су краљ Чарлс и његова прва супруга, принцеза Дајана имали веома несрећан брак. Краљ је своју жену мучио прељубом и потпуном равнодушношћу. Али један поступак је био кап која је прелила чашу. Ево о чему је реч:

Брачни живот принца Чарлса и принцезе Дајане није био здрав од самог почетка. Наследник британског престола је увек волео другу жену и лоше је скривао неверство од своје жене. У јавности, пар је све време покушавао да одглуми срећу. Биограф Лејди Ди проговорио је о тренутку када је озбиљно размишљала о напуштању мужа.

Принц и принцеза од Велса објавили су развод 1992. године, а четири године касније званично су поднели захтев за развод. Испоставило се да је Лејди Ди планирала да напусти свог мужа много пре овога. Биограф Дајане Ендрју Мортон је за Тхе Сун рекао да је принцеза била дубоко погођена Чарлсовим речима након Харијевог рођења.

"О Боже, опет је дечак!" — разочарано је рекао принц, чим је угледао свог најмлађег сина.

Наравно, Дајана је знала пол детета, али није рекла мужу. Лејди Ди је признала свом биографу да је њен муж увек сањао да ће имати ћерку. Дајана је такође рекла да се Чарлс чак пожалио својој ташти зато што је добио још једног сина. Мортон тврди да је након овога Дајана коначно одлучила да напусти мужа.

Развод је званично поднет 28. августа 1996.

Међутим, вест да је Чарлс био изузетно узнемирен због Харијевог рођења омогућава нам да изнова погледамо цео овај генерацијски сукоб: можда Сасекс једноставно покушава да привуче пажњу свог оца, који је био незадовољан њиме од тренутка када је рођен.

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas