Oglas
· · Komentari: 0

JEDAN POSTUPAK JE BIO KAP KOJA JE PRELILA ČAŠU: Ovo je rečenica kralja Čarlsa koja je princezu Dajanu naterala na razvod

Dajana je stalno praštala Čarlsu greške u braku, a onda, nakon što se rodio Hari, on je rekao rečenicu koju mu nije mogla oprostiti

1721392006_119833_princ-carls-i-princeza-dajana_ff.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nije tajna da su kralj Čarls i njegova prva supruga, princeza Dajana imali veoma nesrećan brak. Kralj je svoju ženu mučio preljubom i potpunom ravnodušnošću. Ali jedan postupak je bio kap koja je prelila čašu. Evo o čemu je reč:

Bračni život princa Čarlsa i princeze Dajane nije bio zdrav od samog početka. Naslednik britanskog prestola je uvek voleo drugu ženu i loše je skrivao neverstvo od svoje žene. U javnosti, par je sve vreme pokušavao da odglumi sreću. Biograf Lejdi Di progovorio je o trenutku kada je ozbiljno razmišljala o napuštanju muža.

Princ i princeza od Velsa objavili su razvod 1992. godine, a četiri godine kasnije zvanično su podneli zahtev za razvod. Ispostavilo se da je Lejdi Di planirala da napusti svog muža mnogo pre ovoga. Biograf Dajane Endrju Morton je za The Sun rekao da je princeza bila duboko pogođena Čarlsovim rečima nakon Harijevog rođenja.

"O Bože, opet je dečak!" — razočarano je rekao princ, čim je ugledao svog najmlađeg sina.

Naravno, Dajana je znala pol deteta, ali nije rekla mužu. Lejdi Di je priznala svom biografu da je njen muž uvek sanjao da će imati ćerku. Dajana je takođe rekla da se Čarls čak požalio svojoj tašti zato što je dobio još jednog sina. Morton tvrdi da je nakon ovoga Dajana konačno odlučila da napusti muža.

Razvod je zvanično podnet 28. avgusta 1996.

Međutim, vest da je Čarls bio izuzetno uznemiren zbog Harijevog rođenja omogućava nam da iznova pogledamo ceo ovaj generacijski sukob: možda Saseks jednostavno pokušava da privuče pažnju svog oca, koji je bio nezadovoljan njime od trenutka kada je rođen.

(Kurir)

 

BONUS VIDEO:

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas