Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ИЗДРЖАВАЛА САМ ГА": Удовица Оливера Драгојевића открила праву истину о њиховој љубави

Љубавна прича Весне и Оливера Драгојевића

1722066965_2bc64de94f6658b4ea7ca3ca7b1970a949ad57c4.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ З.М.
Oglas

Весна Драгојевић, удовица Оливера Драгојевића, проговорила је о покојном певачу и изнела детаље из брачног живота, али и његовим аферама гостујући у Гулијановој вечерњој емисији Радио Далмације. Весна и Оливер су били у браку 44 године, а након његове смрти, она је остала сама.

Афере

Присећајући се брачног живота открила је да је Оливер женскарош који је мењао жене сваки дан.

- Била је једна Јелена, знам је. Сваки дан је мењао те жене. Имао ју је испод руке, и пратио ме. И то је трајало десетак дана. И једног дана је седео у градској кафани сам. Смеје се и каже: "Сињорина, ти си ми нешто позната!" А ја му кажем: "Знаш ме, јер си ми иза леђа вец́ десет дана" - присетила се Весна.

Почеци

Присећајући се даље, Весна је говорила и о њиховим почецима. Пре него су се венчали, живели су раздвојени. Она је била у Дубровнику, а он у Сплиту. Будући да нису имали новца да живе заједно, Весна је поднела терет и плаћала рачуне.

- Издржавала сам га. Моји родитељи су преузели на себе да уреде стан... Када смо се венчали, нас једанаесторо је живело у истом стану осам година! Ујутру би сви побегли, остајале би само свекрва и ја. Она је тада имала година као ја сада, а мени се чинило да је била толико стара. Имале смо одличан однос, сви су се чудили томе - рекла је Весна.

Породица

Круна љубави Весне и Оливера су тројица синова - Дино, Дамир и Давор. Најстарији Дино родио се 1975, а и данас се препричава како је Весна у породилиште ишла аутобусом јер је Оливер био одсутан.

- То је велика тегоба за жену. Не знам представља ли јој олакшање то што је супруг покрај ње. Не знам. Боље ју је видети када није онако сва нервозна, сломљена. Ту слику онда памтиш - испричао је једном приликом Оливер.

Две године касније пар је добио још два сина, близанце Дамира и Давора, а заједно имају седморо унучади од којих се петеро родило још за Оливерова живота.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas