Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КЕЈТ МИДЛТОН ЋЕ УРУЧИТИ ПЕХАР НА ВИМБЛДОНУ? Прича се да постоји резервни план

Мало је вероватно да ће краљевска породица заменити принцезу Кејт ако не буде могла да присуствује финалу Вимблдона.

1720513015_dsfsfsf.jpg
Oglas

Могућа замена за принцезу Кејт за доделу трофеја победницима на Вимблдону откривена је, а то је неко кога многи љубитељи краљевске породице можда неће препознати.

Као покровитељка "Алл Енгланд" клуба, принцеза од Велса додељује трофеје тениским шампионима од 2016. године, али њен континуирани третман против рака поставља питање да ли ће се осећати довољно добро да то учини овог викенда.

Кејт је ове године имала само један јавни наступ, на "Троопинг тхе Цолоур" прошлог месеца, али ако није доступна, војвоткиња од Глоуцестера се наводно спрема да додели награде, према Тхе Телеграпх-у.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @thewindsorsfamily

Председница "Алл Енгланд" клуба, Деби Џеванс, рекла је публикацији да ће званичници на Вимблдону остати "флексибилни" по питању аранжмана, с финалном одлуком о додели обавеза очекиваном тек у суботу ујутру, пред женско финале.

Кенсингтонска палата није потврдила никакве обавезе за принцезу у скорије време док наставља са превентивном хемотерапијом.

Пре две недеље, госпођица Џеванс је изјавила да је "надала" да ће принцеза бити на Вимблдону, међутим, јавно се спекулише да је војвоткиња Глоуцестера изашла као заменски кандидат током неформалних разговора.

Војвоткиња од Глоучестера рођена је у Данској и позната је као Бирџит ван Деурс Хенриксен пре него што се удала за принца Ричарда, војводу од Глоуцестера, 1972. године.

(Курир.рс/НајЖена/Ј.М.)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas