Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ГОЦА БОЖИНОВСКА ОСТАВИЛА ЋЕРКУ КАДА ЈЕ ИМАЛА САМО 3 МЕСЕЦА: Данас јој је честитала рођендан - погледајте шта је имала да каже (ФОТО)

Ћерка Гоце Божиновске, певачица Јелена Вучковић, данас слави рођендан, а тим поводом се огласила њена мајка Гоца Божиновска

1724751275_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Goca-Bozinovska.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А.
Oglas

Певачица Јелена Вучковић данас прославља рођендан а мајка Гоца Божиновска јој је на друштвеној мрежи међу првима честитала.

Божиновска се повукла из јавности и са друштвених мрежа, али је данас направила изузетак, како би се обратила својој ћерки.

- Родила мајка лепоту своју. Срећан рођендан. Воли те мама - написала је Гоца у објави, уз Јеленину фотографију и додала емоџије срца, торте и чаше вина.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - гоца_бозиновска_оффициал

Подсетимо, Јеленина исповест кад је испричала како је као беба, док је имала само три месеца, остављена код баке, да мајку и оца месецима није виђала, пошто су они засновали нове породице и њу "оставили по страни" многе је веома потресла. А када јој је бака Радмила, која ју је одгојила, преминула признаје да јој се од тог тренутка променио живот.

"Последње године нисам своја, доста сам се променила према људима. Бака ме је подигла, ту је била и тетка и њена ћерка... Јесам кривила мајку што ме је оставила, али сада када видим ништа погрешно није урадила, оставила ме је у сигурним рукама.

- Бака ми је говорила да је то било са три месеца, родитељи кажу да је било мало касније. Комшиница ме је дојила. Како ми је бака објашњавала, она је била млада и није ни могла да ме доји... Ја сам дете из хришћанске породице и васпитана сам да не мрзим оца и мајку. Бака ми је увек говорила да су они моји отац и мајка, али она је била моја мајка - почела је Јелена.

Гоцина ћерка признаје да јој раздвојеност од родитеља створила трауме, а како време пролази, оне су и даље присутне.

- Било је тренутака када сам себи говорила: "Ја немам родитеље, имам само баку"... Доста сам се покривала и по глави, имала сам страхове страшне. Презнојавала сам се. Мислила да је неко у просторији, то су све неке трауме. Нажалост, сада ми се све враћа. Било је тешко. Бака ми је бирсала сузе, тетка исто.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas