Oglas
· · Komentari: 0

GOCA BOŽINOVSKA OSTAVILA ĆERKU KADA JE IMALA SAMO 3 MESECA: Danas joj je čestitala rođendan - pogledajte šta je imala da kaže (FOTO)

Ćerka Goce Božinovske, pevačica Jelena Vučković, danas slavi rođendan, a tim povodom se oglasila njena majka Goca Božinovska

1724751275_Foto-Ataimages.rs-A.A.-Goca-Bozinovska.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A.
Oglas

Pevačica Jelena Vučković danas proslavlja rođendan a majka Goca Božinovska joj je na društvenoj mreži među prvima čestitala.

Božinovska se povukla iz javnosti i sa društvenih mreža, ali je danas napravila izuzetak, kako bi se obratila svojoj ćerki.

- Rodila majka lepotu svoju. Srećan rođendan. Voli te mama - napisala je Goca u objavi, uz Jeleninu fotografiju i dodala emodžije srca, torte i čaše vina.

Foto: Printscreen/ Instagram - goca_bozinovska_official

Podsetimo, Jelenina ispovest kad je ispričala kako je kao beba, dok je imala samo tri meseca, ostavljena kod bake, da majku i oca mesecima nije viđala, pošto su oni zasnovali nove porodice i nju "ostavili po strani" mnoge je veoma potresla. A kada joj je baka Radmila, koja ju je odgojila, preminula priznaje da joj se od tog trenutka promenio život.

"Poslednje godine nisam svoja, dosta sam se promenila prema ljudima. Baka me je podigla, tu je bila i tetka i njena ćerka... Jesam krivila majku što me je ostavila, ali sada kada vidim ništa pogrešno nije uradila, ostavila me je u sigurnim rukama.

- Baka mi je govorila da je to bilo sa tri meseca, roditelji kažu da je bilo malo kasnije. Komšinica me je dojila. Kako mi je baka objašnjavala, ona je bila mlada i nije ni mogla da me doji... Ja sam dete iz hrišćanske porodice i vaspitana sam da ne mrzim oca i majku. Baka mi je uvek govorila da su oni moji otac i majka, ali ona je bila moja majka - počela je Jelena.

Gocina ćerka priznaje da joj razdvojenost od roditelja stvorila traume, a kako vreme prolazi, one su i dalje prisutne.

- Bilo je trenutaka kada sam sebi govorila: "Ja nemam roditelje, imam samo baku"... Dosta sam se pokrivala i po glavi, imala sam strahove strašne. Preznojavala sam se. Mislila da je neko u prostoriji, to su sve neke traume. Nažalost, sada mi se sve vraća. Bilo je teško. Baka mi je birsala suze, tetka isto.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas