Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ГЛАСАЊЕ ЖИРИЈА ТРЕБА УКИНУТИ": Хрвати сматрају да су победници јер је публика тако одлучила

Овако ће Хрвати дочекати Бјеби Лазању

1715505504_profimedia-0871723566.jpg
Пхото:Профимедиа
Oglas

Већ месецима уназад за главног фаворита на Евровизији 2024 важио је Бејби Лазања из Хрватске са песмом "Рим Тим Таги Дим" и налазио се на првом месту за победу на кладионицама, а синоћ је заузео ипак друго место.

Град Загреб организује дочек свог представника на овогодишњој Евровизији 2024.

Бејби Лазања и његов тим данас, 12. маја треба да се врате у Хрватску, а на Тргу бана Јосипа Јелачића дочекаће их публика.

"Позивамо све грађане и љубитеље музике да поздраве и дочекају нашег Марка на главном градском тргу где ће од 13:00 бити организован пригодан програм дочека", поручили су из Града Загреба.

Градоначелник Томислав Томашевић рекао је да су се за дочек одлучили након што су из тима Бејби Лазање потврдили да желе дочек.

"Он је победник по гласању публике и сматрамо да заслужује дочек", рекао је.

"Искрено мислим да би гласање жирија требало укинути и оставити само гласање публике. Јасно је да ту има пуно политике и геополитике и кључно је на крају ко је миљеник публике, а то је Бејби Лазања", рекао је и проценио да су многи фанови широм Европе и света разочарани гласањем жирија.

Како је још најављено, окупљене на тргу у Загребу забављаће, између осталих и бивши хрватски представници на Еуросонгу Лет 3, Татјана Матејаш Тајчи у пратњи Анте Геле и бенда и Емилија Кокић.

Водитељ програма је Миљенко Цвитковић Миња, преноси "Дневник.хр".в

Курир

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas