Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Где је данас МАЛИША из серије "Мој рођак са села"? Био је искушеник на Хиландару, а сада изгледа потпуно другачије (ФОТО)

Лазар Дубовац је играо лик Малише у серији чију репризу гледамо на Јавном сервису

1720780841_1698068498_80325_lazar-dubovac-foto-d-misic-rts-printscreen_f.jpg
Фото: Д.Мишић/ РТС принтсцреен
Oglas

На Јавном сервису поново гледамо хит серију са Драганом Гагијем Јовановићем као Дракчетом у главној улози. Из епизоде у епизоду гледамо сцене са Танасијем Узуновићем, Дубравком Мијатовић, али и Лазаром Дубовцем, који је имао 24 године када је серија снимана. Серија је почела да се емитује 2008. година, а завршена 2011.

Лазар Дубовац се у једном периоду повукао са екрана из јавности уопште, а пре неколико година открио и како је мир пронашао на Хиландару.

- Нисам могао да се нагледам лепоте. После неког времена проведеног тамо човек почне да се преиспитује зашто је она овој планети и куда одлази наша енергија и стечено знање. Запитао сам се: чему јурњава за послом, свађе, доказивања? Ништа вам не окупира пажњу - открио је он тада, те додао:

- Ко једном оде на то свето место, нека енергија га стално вуче да се поново врати.

Као искушеник у манастиру на Светој Гори обављао је разне послове.

- Туристи су ме препознали и чудили се откуд то да им глумац кува и служи кафу. Монахе не интересује ко сам ја, чиме се бавим, колико новца имам, већ је основа свега љубав. Кување кафе је врста пажње, а и то је љубав. Поред тога, крчио сам пут у шуми, чистио манастир, правио свеће и бројанице - говорио је својевремено Лазар.

Лазар није одустао од уметности. И даље се бави глумом, углавном у позоришту.

Он се пре неколико година опробао и као сценариста и режисер, а испоставило се да је и за тај део уметности веома талентован, па тако он потписује представу "Немањићи - подела царства". Лазар је у марту ове године открио је и да се поред глуме данас бави и режијом представа за децу.

- Више креативности је у питању и жеља да се позоришна сцена промени. Дуго идем у позориште за децу и приметио сам да је репертоар исти. Теме јесу универзалне, али зашто морамо да причамо о томе на исти начин. Имам иза себе више од 10 текстова за клинце - рекао је Лазар Дубовац.

Оно што су сви тада приметили је и његов нови изглед. Пустио је косу и носи је везану у реп.

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas