Oglas
· · Komentari: 0

Gde je danas MALIŠA iz serije "Moj rođak sa sela"? Bio je iskušenik na Hilandaru, a sada izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Lazar Dubovac je igrao lik Mališe u seriji čiju reprizu gledamo na Javnom servisu

1720780841_1698068498_80325_lazar-dubovac-foto-d-misic-rts-printscreen_f.jpg
Foto: D.Mišić/ RTS printscreen
Oglas

Na Javnom servisu ponovo gledamo hit seriju sa Draganom Gagijem Jovanovićem kao Drakčetom u glavnoj ulozi. Iz epizode u epizodu gledamo scene sa Tanasijem Uzunovićem, Dubravkom Mijatović, ali i Lazarom Dubovcem, koji je imao 24 godine kada je serija snimana. Serija je počela da se emituje 2008. godina, a završena 2011.

Lazar Dubovac se u jednom periodu povukao sa ekrana iz javnosti uopšte, a pre nekoliko godina otkrio i kako je mir pronašao na Hilandaru.

- Nisam mogao da se nagledam lepote. Posle nekog vremena provedenog tamo čovek počne da se preispituje zašto je ona ovoj planeti i kuda odlazi naša energija i stečeno znanje. Zapitao sam se: čemu jurnjava za poslom, svađe, dokazivanja? Ništa vam ne okupira pažnju - otkrio je on tada, te dodao:

- Ko jednom ode na to sveto mesto, neka energija ga stalno vuče da se ponovo vrati.

Kao iskušenik u manastiru na Svetoj Gori obavljao je razne poslove.

- Turisti su me prepoznali i čudili se otkud to da im glumac kuva i služi kafu. Monahe ne interesuje ko sam ja, čime se bavim, koliko novca imam, već je osnova svega ljubav. Kuvanje kafe je vrsta pažnje, a i to je ljubav. Pored toga, krčio sam put u šumi, čistio manastir, pravio sveće i brojanice - govorio je svojevremeno Lazar.

Lazar nije odustao od umetnosti. I dalje se bavi glumom, uglavnom u pozorištu.

On se pre nekoliko godina oprobao i kao scenarista i režiser, a ispostavilo se da je i za taj deo umetnosti veoma talentovan, pa tako on potpisuje predstavu "Nemanjići - podela carstva". Lazar je u martu ove godine otkrio je i da se pored glume danas bavi i režijom predstava za decu.

- Više kreativnosti je u pitanju i želja da se pozorišna scena promeni. Dugo idem u pozorište za decu i primetio sam da je repertoar isti. Teme jesu univerzalne, ali zašto moramo da pričamo o tome na isti način. Imam iza sebe više od 10 tekstova za klince - rekao je Lazar Dubovac.

Ono što su svi tada primetili je i njegov novi izgled. Pustio je kosu i nosi je vezanu u rep.

(Blic)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas