Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Џенифер Лопез и Бен Афлек се разводе: Певачица поднела захтев за развод, и то на овај начин

Џенифер Лопез је поднела захтев за развод од Бена Афлека после две године брака.

1724221674_e7b036192f470559249b7340ffb8fec394355f5b.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Лопез и Афлек венчали су се у Лас Вегасу 16. јула 2022. након што су поново покренули своју романсу 2021. године.

У уторак, 20. августа, Џенифер Лопез (55) поднела је захтев за развод од Афлека (52). Након што је пар обновио везу 20 година након раскида веридбе, веровало се да је сада за цео живот, ипак њихове жеље се нису испуниле.

Лопез је поднела захтев Вишем суду округа Лос Анђелеса и навела 26. април 2024. као датум раздвајања, сазнаје Пипл. 

Она је сама поднела захтев за развод без коришћења адвоката и технички се сама заступа. Иако су се венчали у Лас Вегасу 17. јула 2022. године, 20. августа обележена је друга годишњица традиционалне церемоније венчања у Џорџији. Певачица није рекла да ли постоји предбрачни уговор, а извори су за ТМЗ рекли да га нема.

- Заиста се јако трудила да ствари функционишу и сломљена је срца. Деца су главни приоритет, као што су и увек била.

Лопез и Афлек су обновили своју романсу 2021. године, скоро 20 година након што су се првобитно верили и одложили планирано венчање за септембар 2003. Пар је званично раскинуо први пут у јануару 2004. и остао у пријатељским односима.

Певачица и глумица дели близанце Макса и Ему (16) са Марком Ентонијем, са којим је била у браку од 2004. до 2014. године. Афлек, који је био у браку са Џенифер Гарнер од 2005. до 2018., са њом има троје деце.

Гласине о "проблемима у рају" појавила су се у мају, након што су провели неко време одвојено док је Лопез промовисала филм Атлас, а онда сама присуствовала Мет Гали. Припремала се и за турнеју, али ју је на крају одложила због породичних околности.

Више извора је у мају рекло за Пипл да Афлек и Лопез не живе заједно у свом дому у Лос Анђелесу. Иако је пар виђен заједно на разним догађајима током пролец́а, извор је рекао да су њихове различите личности и приступ њиховом јавном животу „били све тежи из дана у дан“. Пре подношења захтева за развод, Лопез и Афлек су вец́и део лета провели на супротним обалама земље.

Пар још увек није издао званично саопштење.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas