Oglas
· · Komentari: 0

Dženifer Lopez i Ben Aflek se razvode: Pevačica podnela zahtev za razvod, i to na ovaj način

Dženifer Lopez je podnela zahtev za razvod od Bena Afleka posle dve godine braka.

1724221674_e7b036192f470559249b7340ffb8fec394355f5b.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Lopez i Aflek venčali su se u Las Vegasu 16. jula 2022. nakon što su ponovo pokrenuli svoju romansu 2021. godine.

U utorak, 20. avgusta, Dženifer Lopez (55) podnela je zahtev za razvod od Afleka (52). Nakon što je par obnovio vezu 20 godina nakon raskida veridbe, verovalo se da je sada za ceo život, ipak njihove želje se nisu ispunile.

Lopez je podnela zahtev Višem sudu okruga Los Anđelesa i navela 26. april 2024. kao datum razdvajanja, saznaje Pipl. 

Ona je sama podnela zahtev za razvod bez korišćenja advokata i tehnički se sama zastupa. Iako su se venčali u Las Vegasu 17. jula 2022. godine, 20. avgusta obeležena je druga godišnjica tradicionalne ceremonije venčanja u Džordžiji. Pevačica nije rekla da li postoji predbračni ugovor, a izvori su za TMZ rekli da ga nema.

- Zaista se jako trudila da stvari funkcionišu i slomljena je srca. Deca su glavni prioritet, kao što su i uvek bila.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Lopez i Aflek su obnovili svoju romansu 2021. godine, skoro 20 godina nakon što su se prvobitno verili i odložili planirano venčanje za septembar 2003. Par je zvanično raskinuo prvi put u januaru 2004. i ostao u prijateljskim odnosima.

Pevačica i glumica deli blizance Maksa i Emu (16) sa Markom Entonijem, sa kojim je bila u braku od 2004. do 2014. godine. Aflek, koji je bio u braku sa Dženifer Garner od 2005. do 2018., sa njom ima troje dece.

Glasine o "problemima u raju" pojavila su se u maju, nakon što su proveli neko vreme odvojeno dok je Lopez promovisala film Atlas, a onda sama prisustvovala Met Gali. Pripremala se i za turneju, ali ju je na kraju odložila zbog porodičnih okolnosti.

Više izvora je u maju reklo za Pipl da Aflek i Lopez ne žive zajedno u svom domu u Los Anđelesu. Iako je par viđen zajedno na raznim događajima tokom proleća, izvor je rekao da su njihove različite ličnosti i pristup njihovom javnom životu „bili sve teži iz dana u dan“. Pre podnošenja zahteva za razvod, Lopez i Aflek su veći deo leta proveli na suprotnim obalama zemlje.

Par još uvek nije izdao zvanično saopštenje.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas