Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ДА ЛИ ЗНАТЕ КО ЈЕ ДЕЧАК СА СЛИКЕ? Највећи заводник, миљеник жена, милионима омиљени певач

Реч је о једном веома популарном певачу

1725109415_123123.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Иако је ненадмашан на музичкој сцени већ деценијама, ретко ко би препознао Здравка Чолића на фотографији из раних шездесетих.

Здравко Чолић већ деценијама је један од најпопуларнијих певача у целом региону, а њега једнако обожавају и старије и млађе генерације. Он је дуго важио за великог заводника и миљеника нежнијег пола, али мало ко зна како је изгледао као дете.

Заправо, почетка његове каријере многи се не сећају, као и да се представљао необичним уметничким именом Дравцо.

Здравко Чолић је 1967. године победио на такмичењу аматерских певача с песмом "Ладy Мадонна" групе Битлс, а фотографија из његовог детињства која је постала вирална усликана је 1962. године.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

Он је као дете проводио много времена код бабе и деде у Требињу, играо је фудбал, а волео је атлетику, глуму и музику.

Његово детињство није било лако, али је било срећно.

— Били смо веома срећна породица, иако смо живели од једне плате, татине. Он је радио у државној служби, па нисмо могли да обележавамо Божић у то време на начин на који се то данас ради. Ипак, увек смо с весељем чекали млекара из села који нам је доносио млеко и божићне поклоне — рекао је својевремено за Блиц.

Здравко је живео скромно, а труди се да тако живи и дан-данас, упркос слави и богатству. Он живи мирним породичним животом, без афера и скандала.

Са супругом Александром у браку је од 2001. године, а родитељи су ћерки Уне и Ларе.

(Еспресо)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas