Oglas
· · Komentari: 0

DA LI ZNATE KO JE DEČAK SA SLIKE? Najveći zavodnik, miljenik žena, milionima omiljeni pevač

Reč je o jednom veoma popularnom pevaču

1725109415_123123.jpg
Foto: Printskrin/Instagram
Oglas

Iako je nenadmašan na muzičkoj sceni već decenijama, retko ko bi prepoznao Zdravka Čolića na fotografiji iz ranih šezdesetih.

Zdravko Čolić već decenijama je jedan od najpopularnijih pevača u celom regionu, a njega jednako obožavaju i starije i mlađe generacije. On je dugo važio za velikog zavodnika i miljenika nežnijeg pola, ali malo ko zna kako je izgledao kao dete.

Zapravo, početka njegove karijere mnogi se ne sećaju, kao i da se predstavljao neobičnim umetničkim imenom Dravco.

Zdravko Čolić je 1967. godine pobedio na takmičenju amaterskih pevača s pesmom "Lady Madonna" grupe Bitls, a fotografija iz njegovog detinjstva koja je postala viralna uslikana je 1962. godine.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @estradni.arhiv

On je kao dete provodio mnogo vremena kod babe i dede u Trebinju, igrao je fudbal, a voleo je atletiku, glumu i muziku.

NJegovo detinjstvo nije bilo lako, ali je bilo srećno.

— Bili smo veoma srećna porodica, iako smo živeli od jedne plate, tatine. On je radio u državnoj službi, pa nismo mogli da obeležavamo Božić u to vreme na način na koji se to danas radi. Ipak, uvek smo s veseljem čekali mlekara iz sela koji nam je donosio mleko i božićne poklone — rekao je svojevremeno za Blic.

Zdravko je živeo skromno, a trudi se da tako živi i dan-danas, uprkos slavi i bogatstvu. On živi mirnim porodičnim životom, bez afera i skandala.

Sa suprugom Aleksandrom u braku je od 2001. godine, a roditelji su ćerki Une i Lare.

(Espreso)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas