Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Да ли ће СЕЛИН ДИОН певати на ОТВАРАЊУ ОЛИМПИЈСКИХ ИГАРА? Ускоро би могао да уследи велики повратак певачице услед тешке болести

Све је изгледнији повратак легендарне певачице Селин Дион, а наводи се да би то могло да се догоди на церемонији отварања Олимпијских игара у Паризу, пише Метро.

1721804517_profimedia-0882491623.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Легенадарна певачица (56) објавила је да јој је дијагностикован ретки аутоимуни поремец́ај кретања, синдром укочене особе (СПС) у децембру 2022. Након тога је отказала све датуме турнеје за 2023. и 2024. годину. Од тада је Селин била искрена о свом тешком здравственом путу, али и великој жељи да се врати публици. 

Она је пре неколико дана примец́ена како стиже у Париз, а на истој локацији борави и Лејди Гага, још један извођач за кога се наводи да би могао да наступи на церемонији отварања, наводи Вариети.

Долазак Селин Дион у Париз поклопио се и са речлима извора за Тхе Сун који рекао да су је организатори питали да изведе једну песму.

- Селин није крила да жели да се врати на сцену, а Париз би за њу био савршена прилика за то - рекао је извор. Додали су да је „даноноц́но радила“ да би се наступ одржао.

У недавном интервјуу за француски Вог, Селин је говорила о својој мотивацију да се опорави.

- Како ја то видим, имам два избора. Или тренирам као спортиста и радим супер, или се искључим и готово је, останем код куц́е, слушам своје песме, станем испред огледала и певам себи. Одабрала сам да радим свим својим телом и душом, од главе до пете, са медицинским тимом. Желим да будем најбоља што могу. Мој циљ је да поново видим Ајфелов торањ! Четири године говорим себи да се не врац́ам, да сам спремна, да нисам спремна…Не знам... Моје тело ц́е ми рец́и.

Описујуц́и како је певати са тим стањем, она је раније рекла:

- Као да те неко дави.

БОНУС ВИДЕО


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas