Oglas
· · Komentari: 0

Da li će SELIN DION pevati na OTVARANJU OLIMPIJSKIH IGARA? Uskoro bi mogao da usledi veliki povratak pevačice usled teške bolesti

Sve je izgledniji povratak legendarne pevačice Selin Dion, a navodi se da bi to moglo da se dogodi na ceremoniji otvaranja Olimpijskih igara u Parizu, piše Metro.

1721804517_profimedia-0882491623.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Legenadarna pevačica (56) objavila je da joj je dijagnostikovan retki autoimuni poremećaj kretanja, sindrom ukočene osobe (SPS) u decembru 2022. Nakon toga je otkazala sve datume turneje za 2023. i 2024. godinu. Od tada je Selin bila iskrena o svom teškom zdravstvenom putu, ali i velikoj želji da se vrati publici. 

Ona je pre nekoliko dana primećena kako stiže u Pariz, a na istoj lokaciji boravi i Lejdi Gaga, još jedan izvođač za koga se navodi da bi mogao da nastupi na ceremoniji otvaranja, navodi Varieti.

Dolazak Selin Dion u Pariz poklopio se i sa rečlima izvora za The Sun koji rekao da su je organizatori pitali da izvede jednu pesmu.

- Selin nije krila da želi da se vrati na scenu, a Pariz bi za nju bio savršena prilika za to - rekao je izvor. Dodali su da je „danonoćno radila“ da bi se nastup održao.

U nedavnom intervjuu za francuski Vog, Selin je govorila o svojoj motivaciju da se oporavi.

- Kako ja to vidim, imam dva izbora. Ili treniram kao sportista i radim super, ili se isključim i gotovo je, ostanem kod kuće, slušam svoje pesme, stanem ispred ogledala i pevam sebi. Odabrala sam da radim svim svojim telom i dušom, od glave do pete, sa medicinskim timom. Želim da budem najbolja što mogu. Moj cilj je da ponovo vidim Ajfelov toranj! Četiri godine govorim sebi da se ne vraćam, da sam spremna, da nisam spremna…Ne znam... Moje telo će mi reći.

Opisujući kako je pevati sa tim stanjem, ona je ranije rekla:

- Kao da te neko davi.

BONUS VIDEO


 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas