Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ЧОВЕЧЕ, КАКО ОДВРАТНО": Бред Пита раскринкао некадашњи цимер - тврди да је имао проблем са хигијеном

Бред Пит је холивудска звезда за којом уздишу жене широм света, а његов бивши цимер открио је његове "прљаве навике"

1721116823_bred-pit.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Глумац Џејсон Пристли, са којим је Пит живео 90-их пре него што су стекли светску славу гостујући у једној емисији открио је да су њих двојица играли игру да виде ко може најдуже да издржи без туширања.

Присли истиче да је Пит апсолутни фаворит у овој игри, а ево шта се крије иза свега тога.

- Играли смо ову игру да видимо ко може најдуже да издржи без туширања, рекао је Џејсон у емисији "Уживо са Кели и Марком", и додао како сада размишља о томе и помисли: 'Човече, како одвратно. Шта си тада мислио?'

Глумац је истакао да је мало вероватно да је Бред задржао исту рутину.

- Мислим да то више не ради, уверавао је Џејсон Кели и Марка, али тада је могао дуго да се не тушира - додао је уз смех.

Цимеркси дани

Џејсон Пристли и Бред Пит су били цимери у Холивуду 90-их година, а онда је Присли постао део чувене екипе серије "Беверли Хилс", где је тумачио Брендона. Брло брзо је и Бред Пит постао светска звезда, а одскочна даска била му је рола у филму "Тхелма & Лоуисе".

Живели су у двособном стану који се налази у, како је Џејсон назвао, "заиста ус*аном делу" Лос Анђелеса заједно са трећим пријатељем глумцем Тру Колингом.

Управо је Колинг био тај који је у својим мемоарима из 2015. године, открио да су у суштини били шворц док су се борили да нађу глумачки посао.

- Живели смо на рамен резанцима и генеричком пиву. Оном које је долазило у белим лименкама са натписом пиво - написао је Џејсон у књизи.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas