Oglas
· · Komentari: 0

"ČOVEČE, KAKO ODVRATNO": Bred Pita raskrinkao nekadašnji cimer - tvrdi da je imao problem sa higijenom

Bred Pit je holivudska zvezda za kojom uzdišu žene širom sveta, a njegov bivši cimer otkrio je njegove "prljave navike"

1721116823_bred-pit.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Glumac Džejson Pristli, sa kojim je Pit živeo 90-ih pre nego što su stekli svetsku slavu gostujući u jednoj emisiji otkrio je da su njih dvojica igrali igru da vide ko može najduže da izdrži bez tuširanja.

Prisli ističe da je Pit apsolutni favorit u ovoj igri, a evo šta se krije iza svega toga.

- Igrali smo ovu igru da vidimo ko može najduže da izdrži bez tuširanja, rekao je Džejson u emisiji "Uživo sa Keli i Markom", i dodao kako sada razmišlja o tome i pomisli: 'Čoveče, kako odvratno. Šta si tada mislio?'

Glumac je istakao da je malo verovatno da je Bred zadržao istu rutinu.

- Mislim da to više ne radi, uveravao je Džejson Keli i Marka, ali tada je mogao dugo da se ne tušira - dodao je uz smeh.

Cimerksi dani

Džejson Pristli i Bred Pit su bili cimeri u Holivudu 90-ih godina, a onda je Prisli postao deo čuvene ekipe serije "Beverli Hils", gde je tumačio Brendona. Brlo brzo je i Bred Pit postao svetska zvezda, a odskočna daska bila mu je rola u filmu "Thelma & Louise".

Živeli su u dvosobnom stanu koji se nalazi u, kako je Džejson nazvao, "zaista us*anom delu" Los Anđelesa zajedno sa trećim prijateljem glumcem Tru Kolingom.

Upravo je Koling bio taj koji je u svojim memoarima iz 2015. godine, otkrio da su u suštini bili švorc dok su se borili da nađu glumački posao.

- Živeli smo na ramen rezancima i generičkom pivu. Onom koje je dolazilo u belim limenkama sa natpisom pivo - napisao je Džejson u knjizi.

(Kurir)

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas