Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БОГДАНА ПОЗИРАЛА У БИКИНИЈУ: Погледајте како изгледа само два месеца након порођаја (ФОТО)

Богдана Ражнатовић се породила пре два месеца, а сада је позирала у бикинију и изазвала лавину реакција.

1722416241_Foto-Printscreen-Instagram-bogdanaraznatoviiic.jpg
Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - богданаразнатовиииц
Oglas

Вељко и Богдана Ражнатовић са тројицом синова живе у њеном родном Тителу, где уживају далеко од градске буке и гужве.

Богдана се породила пре два месеца, а многи коментаришу да изгледа као да се није недавно породила.

Она је тренутно на мору, где је и настала фотографија на којој је позирала на јахти у црном купаћем костиму.

Очигледно је да се Цецина снајка одлично проводи, па је са другарицом наздрављала, а осмех нису скидале с лица.

Тренирала кошарку и била је успешна

Иначе, раније се Богдана бавила кошарком и у томе је била веома успешна.

- Мислим да ми је кошарка донела доста тога лепог и много чему ме је научила. Морала сам престанем да тренирам професионално кошарку јер сам имала две тешке повреде - рекла је Богдана и додала:

- Поносна сам на то што сам остварила са тимом, али и самостално као део српске репрезентације. Не могу да кажем да ми недостаје, јер сада имам неки други начин живота у ком сам се пронашла - истакла је Вељкова супруга у емисији "Цеца и деца".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas