Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

БОГДАНА РАЖНАТОВИЋ БЕЗ ТРУНКЕ ШМИНКЕ: Вељко објавио фотографију на којој се види како она заправо изгледа (ФОТО)

Син музичке звезде Светлане Цеце Ражнатовић, Вељко Ражнатовић, у складном је браку са супругом Богданом са којом има тројицу синова.

1728037902_Foto-Ata-A.A.-Printscreen-Instagram-ac3isb4ck.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А. Принтсцреен/ Инстаграм - ац3исб4цк
Oglas

Вељко и Богдана Ражнатовић труде се да своју приватност сачувају од очију јавности, те ретко имамо прилике да видимо како они проводе време у своја четири зида.

Међутим, Вељко је сада на свом Инстаграм налогу поделио фотографију са супругом. Они су се возили аутомобилом, нису скидали осмех са лица, а Богдана на себи није имала трунку шминке.

Фото: Принтсцреен/ Инстаграм - ац3исб4цк

Подсетимо, Вељко са супругом и синовима Крстаном, Жељком и Исаијом живе у Богданином родном месту - Тителу.

Ражнатовић је у више наврата истицао да му живот далеко од градске гужве прија, као и да зна да обавља све сеоске послове.

- Чим се вратим у Тител, враћам се у нормалу. Лежем да спавам између 21 и 22х, будим се око 4:30. Навикао сам да се тамо будим пре свитања, док у Београду то не могу. Када бих имао петла, ја бих будио њега, али имам само кокошке носиље. Једем само оно што сам узгајам, то је доста здравије и за децу. То је било на женину иницијативу. Таст ми гаји пилиће, а ја прасиће, имамо своју фарму. Не недостаје ми Београд, ни мало. За мене је много боље село, а Тител је стварно прелеп. Уживан на реци, у дивљини, брду... Не волим гужву, саобраћај, нисам такав. Притом, на 20 минута сам од Зрењанина, а на 50 од Београда, тако да сам близу - рекао је он једном приликом, па открио како су га прихватили житељи Титела:

- Комшије су ме прихватиле савршено, нисам једини који је из Београда дошао у Тител, веровали или не. На југу су људи другачији, на пример у Житорађи, а овде људи гледају своја посла. Не кажем да су људи на југу лоши, али су топлији. Домаћини су и једни и други, поздраве те када те сретну и једни и други, али су у Тителу људи хладнији - реко је он у "Лаганом поткасту".

(Блиц)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas