Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ЉУБАВНИ ЖИВОТ ФИЛИПА ЖИВОЈИНОВИЋА: Погледајте кога са ким је био пре Прије

Филип је данас у складном браку са певачицом Александром Пријовић, са којом има сина, а ево са ким је био пре него што је пронашао праву љубав

1728283785_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-M.M.jpg
Фото: Атаимагес.рс/ А.А./ М.М
Oglas

Филип Живојиновић, син Слободана Бобе Живојиновића, имао је занимљив љубавни живот пре него што је ушао у брак са певачицом Александром Пријовић.

"Филип Живојиновић на одмору са Мајом Шупут" писали су медији који се баве забавом у лето 2009. године.

Најстарији син Слободана ‒ Бобе Живојиновића, који је у то време имао 24 године, виђен је у хрватском летовалишту Нови Винодолски, у друштву пет година старије певачице, и трач о романси брзо је почео да се шири.

Разлог више за интересовање јавности крио се и у чињеници да је званична девојка Филипа Живојиновића у то време била манекенка Софија Милошевић.

Маја се тада опорављала од две пропале везе у низу; након што ју је офталмолог Деан Шарић оставио због једне новинарке, почела је да се забавља са предузетником Андријаном Пленчом, али се и та прича неславно завршила после неколико месеци.

Иако су фотографије Маје и Филипа са базена, из спа-центра или ноћног клуба данима пуниле новине, они у прво време нису томе придавали важност, али су после извесног времена одлучили да демантују гласине које су узеле маха.

‒ У Новом Винодолском био сам на породичном одмору. Тамо је била и Маја. Имамо много заједничких пријатеља и истина је да смо доста времена проводили заједно, али између нас се није догодило ништа интимно ‒ изјавио је Филип у емисији Ред Царпет и тиме покушао да стави тачку на свој однос са певачицом, али је та прича још неко време живела.

Иначе, Маја Шупут се пре пар година удала за Ненада Татаринова, власника консултантске фирме, са којим је добила сина Блума, док је Филип у срећном браку са Александром Пријовић.

(Хелло)

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas