Oglas
· · Komentari: 0

LJUBAVNI ŽIVOT FILIPA ŽIVOJINOVIĆA: Pogledajte koga sa kim je bio pre Prije

Filip je danas u skladnom braku sa pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima sina, a evo sa kim je bio pre nego što je pronašao pravu ljubav

1728283785_Foto-Ataiamges.rs-A.A.-M.M.jpg
Foto: Ataimages.rs/ A.A./ M.M
Oglas

Filip Živojinović, sin Slobodana Bobe Živojinovića, imao je zanimljiv ljubavni život pre nego što je ušao u brak sa pevačicom Aleksandrom Prijović.

"Filip Živojinović na odmoru sa Majom Šuput" pisali su mediji koji se bave zabavom u leto 2009. godine.

Najstariji sin Slobodana ‒ Bobe Živojinovića, koji je u to vreme imao 24 godine, viđen je u hrvatskom letovalištu Novi Vinodolski, u društvu pet godina starije pevačice, i trač o romansi brzo je počeo da se širi.

Razlog više za interesovanje javnosti krio se i u činjenici da je zvanična devojka Filipa Živojinovića u to vreme bila manekenka Sofija Milošević.

Maja se tada oporavljala od dve propale veze u nizu; nakon što ju je oftalmolog Dean Šarić ostavio zbog jedne novinarke, počela je da se zabavlja sa preduzetnikom Andrijanom Plenčom, ali se i ta priča neslavno završila posle nekoliko meseci.

Iako su fotografije Maje i Filipa sa bazena, iz spa-centra ili noćnog kluba danima punile novine, oni u prvo vreme nisu tome pridavali važnost, ali su posle izvesnog vremena odlučili da demantuju glasine koje su uzele maha.

‒ U Novom Vinodolskom bio sam na porodičnom odmoru. Tamo je bila i Maja. Imamo mnogo zajedničkih prijatelja i istina je da smo dosta vremena provodili zajedno, ali između nas se nije dogodilo ništa intimno ‒ izjavio je Filip u emisiji Red Carpet i time pokušao da stavi tačku na svoj odnos sa pevačicom, ali je ta priča još neko vreme živela.

Inače, Maja Šuput se pre par godina udala za Nenada Tatarinova, vlasnika konsultantske firme, sa kojim je dobila sina Bluma, dok je Filip u srećnom braku sa Aleksandrom Prijović.

(Hello)

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas