Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"БИО ЈЕ У БОЛОВИМА": Како је изгледало снимање Лаушевог последњег филма? (ВИДЕО)

"Трудили смо се да му олакшамо"

1727171874_Foto-Printscreen-YouTube-Art-Vista-Shutterstock-V.-Danilov-N.-Skenderija.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Арт Виста, Схуттерстоцк, В. Данилов, Н. Скендерија
Oglas

Глумица Даница Радуловић имала је прилику да сарађује са Жарком Лаушевићем у последњем филму који је снимио, па је у емисји "Бинџ" открила како је све то изгледало иза камера.

Даница и Жарко су сарађивали током снимања филма "Руски конзул" који је изабран за српског кандидата за 97. доделу награде Америчке академије филмске уметности и науке "Оскар" у категорији за најбољи међународни филм.

Њх двоје су и пре снимања били добри пријатељи, а Даница је захвална на свему што је научила од легендарног Лаушевића. У емисји "Бинџ" компаније Новости открила је да је током овог пројекта он био на хемотерапији и да је трпео јаке болове.

- Ми смо се трудили да му олакшамо, а опет се и он трудио да олакша нама. Он је тад био у боловима, заправо био је на хемотерапији, имао је своју приколицу. Када дође на снимање носили смо маске, штитили смо његово здравље колико год смо могли - рекла је Даница у емисји "Бинџ" и додала:

- Био је јако пријатан. Када су долазили глумци из Албаније он је сваком прилазио да се упозна. Сви смо се надали да ће му бити боље, тако да је у том смислу прошло добро. Тек касније су настали велики проблеми - закључила је Даница.

@вецерњеновости Глумица Даница Радуловић о Жарку Лаушевућу #даницарадуловиц #зарколаусевиц #глумица ♬ оригинал соунд - Вечерње новости

Цео интервју са глумицом Даницом Радуловић у којем је поред анегдота са снимања филма "Руски конзул" причала и о занимљивим детаљима из свог детињства, каријере и интиме погледајте у видеу испод, као и на нашој Јутјуб платформи:

 

Из недеље у недељу у подкасту "БИНДЖ" компаније Новости, новинарке Исидора Чолаковић и Катарина Филиповић причаће са глумицама и глумцима - о каријери, одрастању, љубави, начелима којима се воде кроз живот, интими...

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas