Oglas
· · Komentari: 0

"BIO JE U BOLOVIMA": Kako je izgledalo snimanje Lauševog poslednjeg filma? (VIDEO)

"Trudili smo se da mu olakšamo"

1727171874_Foto-Printscreen-YouTube-Art-Vista-Shutterstock-V.-Danilov-N.-Skenderija.jpg
Foto: Printscreen/ YouTube - Art Vista, Shutterstock, V. Danilov, N. Skenderija
Oglas

Glumica Danica Radulović imala je priliku da sarađuje sa Žarkom Lauševićem u poslednjem filmu koji je snimio, pa je u emisji "Bindž" otkrila kako je sve to izgledalo iza kamera.

Danica i Žarko su sarađivali tokom snimanja filma "Ruski konzul" koji je izabran za srpskog kandidata za 97. dodelu nagrade Američke akademije filmske umetnosti i nauke "Oskar" u kategoriji za najbolji međunarodni film.

NJh dvoje su i pre snimanja bili dobri prijatelji, a Danica je zahvalna na svemu što je naučila od legendarnog Lauševića. U emisji "Bindž" kompanije Novosti otkrila je da je tokom ovog projekta on bio na hemoterapiji i da je trpeo jake bolove.

- Mi smo se trudili da mu olakšamo, a opet se i on trudio da olakša nama. On je tad bio u bolovima, zapravo bio je na hemoterapiji, imao je svoju prikolicu. Kada dođe na snimanje nosili smo maske, štitili smo njegovo zdravlje koliko god smo mogli - rekla je Danica u emisji "Bindž" i dodala:

- Bio je jako prijatan. Kada su dolazili glumci iz Albanije on je svakom prilazio da se upozna. Svi smo se nadali da će mu biti bolje, tako da je u tom smislu prošlo dobro. Tek kasnije su nastali veliki problemi - zaključila je Danica.

@vecernjenovosti Glumica Danica Radulović o Žarku Lauševuću #danicaradulovic #zarkolausevic #glumica ♬ original sound - Večernje novosti

Ceo intervju sa glumicom Danicom Radulović u kojem je pored anegdota sa snimanja filma "Ruski konzul" pričala i o zanimljivim detaljima iz svog detinjstva, karijere i intime pogledajte u videu ispod, kao i na našoj Jutjub platformi:

 

Iz nedelje u nedelju u podkastu "BINDŽ" kompanije Novosti, novinarke Isidora Čolaković i Katarina Filipović pričaće sa glumicama i glumcima - o karijeri, odrastanju, ljubavi, načelima kojima se vode kroz život, intimi...

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas