Јелена Ђоковић испричала је како је постала веган
Супруга Новака Ђоковића, Јелена није одувек била присталица здраве исхране, већ је ту одлуку донела током студентских дана:
- Почела сам да размишљам како да преживим три године, јер нисам имала новца да једем у не знам каквим ресторанима, а нисам ни живела у дому где имам кухињу. Тако да је веганство кренуло из муке - рекла је Јелена.
Прелепа Јелена није још прецизирала да ли ће до краја живота остати веган, али најважније јој је да се осећа здраво:
- Ја сам била велики месојед, и јако га волим још увек, али га не једем. Добро се осећам и мени је то био циљ, да нађем начин како да живим овај живот будна, са енергијом, здрава - рекла је она па открила од чега се састоји њена исхрана:
- Моја исхрана је 70 одсто сирова храна, а 30 одсто скувана. Најчешће једем супу, безглутенску тестенину, киноу, пиринач… Тешко је данас наћи праву храну и припремљену на здрав начин. Зато ми је важно да се добро организујем око оброка и срећна сам што имам партнера који је као и ја посвећен томе да остане здрав и јак. Наши режими исхране се тек мало разликују - закључила је том приликом Јелена Ђоковић у емисији "Шта сам теби и ко сам себи".
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ