Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Била је ШЕСТ ПУТА запрошена, ЧЕТИРИ у браку: Џенифер Лопез има колекцију прстенова која вреди НЕКОЛИКО МИЛИОНА

Џенифер Лопез је недавно поднела захтев за развод од Бена Афлека

1724413767_d6a9c4f97a23f9ef137e1c6d8f2e45c56a0d9fb9.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Након што је 2021. обновила везу са Беном Афлеком, Лопез је већ у априлу 2022. примећена како носи прстен, а неколико дана касније је и јавно објавила да су се поново верили, 17 година касније. Ипак, ни њена шеста веридба (четврти брак) није потрајала.

Према писању страних медија, њена колекција вереничких прстенова процењује се на невероватних 17 милиона долара.

Ођани Ноа

Џенифер Лопез је давне 1997. године била удата за сервера у ресторану, а упознали су се док је она снимала филм у Мајамију. Тада је добила дијамантски прстен од наводно 100.000 долара. Развели су се након годину само дана брака.

Крис Џад

Џеј Ло се заљубила плесача и кореографа Криса Џада почетком 2000. Њих двоје су се упознали у Шпанији крајем  када је Крис био ангажован да режира њен спот. Џенифер је поднела захтев за развод у јулу 2002. године, девет месеци након венчања. Сматра се да је тада добила такође шестоцифрени прстен од смарагда.

Бен Афлек

Упознали су се на снимању "Ђилија" 2001. године, верили су се у новембру 2002. а све прекинули само две године касније. Џеј Ло  је тада од Бена добила ружичасти дијамант Хари Винстона од 6,10 карата, то је покренуло тренд ка дијамантима у боји и драматично повец́ало њихову вредност.

Марк Ентони

Убрзо након раскида са Афлеком, Лопез је започела везу са певачем Марком Ентонијем, који ју је запросио вереничким прстеном са плавим дијамантом од 8,5 карата од Харија Винстона. Пар се венчао 2003. године, а 2011. године објавили су да се разводе. Развод су окончали 2015. године, а током брака су добили близанце.

Алекс Родригез

Почели да се забављају 2017. године, а запросио ју је у марту 2019. масивним смарагдном прстеном за коју се процењује да има између 10 и 15 карата и вреди у распону од 1 до 5 милиона долара. Пар је раскинуо веридбу почетком 2021. године.

Бен Афлек

За сада, Џенифер круг просидба заокружује Беном Афлеком за кога је говорила да је њена највећа љубав. Ипак, изгледа да то није било довољно. Пар је обновио везу 2021. године и тиме показали да је све могуће, верили су се годину дана касније. Бен је овог пута бирао прстен који има зелени дијамант, а процењује се да је коштао око 6 милиона долара. Тада је Џеј Ло напоменула да је зелена њена срец́на боја, али две године касније је поднела захтев за развод.

БОНУС ВИДЕО



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas