Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Бен није показао интересовање да њихов брак успе": Џенифер Лопез спремна да настави даље - откривени детаљи развода

Џенифер Лопез је са великом пажњом приступила својој одлуци да се разведе од Бена Афлека, ексклузивно прича извор за Пипл.

1724222853_profimedia-0846508884.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Након што је певачица (55) у уторак, 20. августа, поднела захтев за развод, извор каже да је из разних разлога дошла до закључка да је „време да крене даље“.

- Она је веома разочарана и тужна, али Бен јој није давао никакве знакове да жели да настави њихов брак. Није показао никакву посвец́еност и интересовање да њихов брак успе. Дошло је до тачке да она треба да мисли на себе - каже извор.

Више је потврдило за Пипл да је глумица и певачиа поднела захтев за развод од Афлека у Вишем суду округа Лос Анђелес на другу годишњицу њиховог венчања пред породицом и пријатељима у Џорџији.

Церемонија у Џорџији одржана је месец дана након што су се њих двоје званично венчали на интимној церемонији у Лас Вегасу 17. јула 2022. Лопез и Афлек су обновили своју романсу у априлу 2021. године - скоро 20 година након што су се први пут забављали и верили.

- Осец́ам се срец́ном и поносном што сам са њим. То је прелепа љубавна прича, добили смо другу шансу - рекла је она за Пипл 2022. годне.

Она је изразила да је њихов други покушај да буду заједно другачији, напоменувши:

- Сада смо старији, паметнији смо, имамо више искуства, на различитим смо местима у нашим животима, сада имамо децу и морамо да будемо веома свесни тих ствари, тако је лепо време за све нас.

Подсетимо, ово је певачицин четврти развод, док је Бену други.

БОНУС ВИДЕО



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas