Oglas
· · Komentari: 0

"Ben nije pokazao interesovanje da njihov brak uspe": Dženifer Lopez spremna da nastavi dalje - otkriveni detalji razvoda

Dženifer Lopez je sa velikom pažnjom pristupila svojoj odluci da se razvede od Bena Afleka, ekskluzivno priča izvor za Pipl.

1724222853_profimedia-0846508884.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Nakon što je pevačica (55) u utorak, 20. avgusta, podnela zahtev za razvod, izvor kaže da je iz raznih razloga došla do zaključka da je „vreme da krene dalje“.

- Ona je veoma razočarana i tužna, ali Ben joj nije davao nikakve znakove da želi da nastavi njihov brak. Nije pokazao nikakvu posvećenost i interesovanje da njihov brak uspe. Došlo je do tačke da ona treba da misli na sebe - kaže izvor.

Više je potvrdilo za Pipl da je glumica i pevačia podnela zahtev za razvod od Afleka u Višem sudu okruga Los Anđeles na drugu godišnjicu njihovog venčanja pred porodicom i prijateljima u Džordžiji.

Ceremonija u Džordžiji održana je mesec dana nakon što su se njih dvoje zvanično venčali na intimnoj ceremoniji u Las Vegasu 17. jula 2022. Lopez i Aflek su obnovili svoju romansu u aprilu 2021. godine - skoro 20 godina nakon što su se prvi put zabavljali i verili.

- Osećam se srećnom i ponosnom što sam sa njim. To je prelepa ljubavna priča, dobili smo drugu šansu - rekla je ona za Pipl 2022. godne.

Ona je izrazila da je njihov drugi pokušaj da budu zajedno drugačiji, napomenuvši:

- Sada smo stariji, pametniji smo, imamo više iskustva, na različitim smo mestima u našim životima, sada imamo decu i moramo da budemo veoma svesni tih stvari, tako je lepo vreme za sve nas.

Podsetimo, ovo je pevačicin četvrti razvod, dok je Benu drugi.

BONUS VIDEO



 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas