Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Базен од милион долара са погледом на море: Лазар Ристовски ужива са 39 година млађом Аницом

Глумац Лазар Ристовски не крије срећу због љубави са 39 година млађом Аницом Лазић.

1725791298_Untitled.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм
Oglas

Драмски уметник је након развода од дугогодишње супруге Данице Ристовски, срећу нашао крај лепе психолошкиње, која се чак и опробала у глумачким водама.

Њих двоје су немироног духа, како је једном истакла Аница, а обожавају путовања и одморе на егзотичним дестинацијама. Ипак, један прави рај за очи Лазар поседује на приморју.

Ристовски има раскошну вилу са базеном у Црној Гори. Луксуз којим одише, али и поглед на море вредан милион долара, Лазар често показује на свом Инстаграм профилу.

Наиме, Лазарева гламурозна вила са базеном налази се у насељу Жуковица у Црној Гори. Кућу је купио још за време брака са Даницом, а по свему судећи нако развода је припала њему.

Такође, он је једном приликом истакао да је то место које му помаже да се одмори и скупи снагу за нове изазове. Тако је једном објавио слику са своје једрилице и написао:

- После прелезане короне, на мојој једрилици, скупљам снагу за, можда, још коју победу - навео је Ристовски у опису објаве.

Њихова љубав наишла је на бројне осуде, а о негативним коментарима дуго су ћутали. Ипак, Аница је раније ове године проговорила о потенцијалном венчању и открила каква је у љубави.

"Ја нисам пуно маштала о венчању кад сам била девојчица, нити ми је данас то врло важно. Ја то више гледам као форму, а мени је важнија суштина. Нама женама годи да носимо венчанице. Не патим за тим да се удам, важније ми је да живим суштину љубави, а то већ имам, хвала Богу", рекла је па додала:

"Себи сам дала обећање да ћу у љубави бити храбра, ту не дозвољавам да будем кукавица и увек радим онако како моје срце тражи."

(Курир)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas