Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

АНДРЕА РАЗВАЛИЛА "ПОТЕРУ" И ОДУШЕВИЛА ПУБЛИКУ: Ко је такмичарка квиза која је ишла на редовно служење војног рока?

Учесница квиза "Потера" одушевила и публику и водитеља Јована Мемедовића

1725353735_PO.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Такмичарка квиза "Потера" Андреа Ћизик, одушевила је гледаоце Јавног сервиса учешћем у последњој епизоди квиза "Потера" са водитељем Јованом Мемедовићем.

Учесници су у финалном окршају савладали Трагача Милана Буквића, којем су одмакли чак 24 поља и освојили 1.130.000 динара, а посебне симпатије гледалаца освојила је Андреа Ћизик.

Андреа долази из Ковачице, има 32 године и дипломирани коминиколог. Оно што је занимљиво јесте да је ишла на редовно служење војног рока, што је и испричала.

"Ја сам полусловакиња. Тренутно сам без запослења. проводим време са кћерком која ускоро пуни 2 године. Мало смо овај део живота посветили њеном одрастању. Студирала сам комуникологију на приватном универзитету, онда сам уписала мастер на Политичким наукама. Нису биле везане сфере, али су друштвене науке, свакако. Затим са била на редовном служењу војног рока", рекла је Андреа.

"Где сте били у војсци?", питао је знатижељно водитељ Јован Мемедовић.

"У Сомбору, на пешадијској обуци, а у Горњем Милановцу на специјалистичкој. Ја сам везиста", рекла је Андреа.

"Браво. Па како Вам је то прошло?", питао је Мемедовић.

"Врло лепо. Вратила бих се сутра да могу", искрена је била Андреа.

"Стварно?", питао је Мемедовић

"Тако је", рекла је Андреа.

"Да се активарате?", питао је Мемедовић.

"Знате шта. Није колико би била активација у неком смислу финансија, запослења, већ да сам одрадила оно што је до мене, а то је да служим отаждбини, уколико дође потреба за тим. Отац ми је војно лице, па ето вођена тим. Верујем да се те жеље проширују међу младима", рекла је Андреа.

"Свака вама част. И треба", рекао је Мемедовић.

Андреа је успела да одбрани средњу своту од 60.000 динара и допринела касније тиму да освоји 1.130.000 динара.

(Мондо)

 

БОНУС ВИДЕО

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas