Oglas
· · Komentari: 0

ANDREA RAZVALILA "POTERU" I ODUŠEVILA PUBLIKU: Ko je takmičarka kviza koja je išla na redovno služenje vojnog roka?

Učesnica kviza "Potera" oduševila i publiku i voditelja Jovana Memedovića

1725353735_PO.jpg
Foto: Printskrin/Youtube
Oglas

Takmičarka kviza "Potera" Andrea Ćizik, oduševila je gledaoce Javnog servisa učešćem u poslednjoj epizodi kviza "Potera" sa voditeljem Jovanom Memedovićem.

Učesnici su u finalnom okršaju savladali Tragača Milana Bukvića, kojem su odmakli čak 24 polja i osvojili 1.130.000 dinara, a posebne simpatije gledalaca osvojila je Andrea Ćizik.

Andrea dolazi iz Kovačice, ima 32 godine i diplomirani kominikolog. Ono što je zanimljivo jeste da je išla na redovno služenje vojnog roka, što je i ispričala.

"Ja sam poluslovakinja. Trenutno sam bez zaposlenja. provodim vreme sa kćerkom koja uskoro puni 2 godine. Malo smo ovaj deo života posvetili njenom odrastanju. Studirala sam komunikologiju na privatnom univerzitetu, onda sam upisala master na Političkim naukama. Nisu bile vezane sfere, ali su društvene nauke, svakako. Zatim sa bila na redovnom služenju vojnog roka", rekla je Andrea.

"Gde ste bili u vojsci?", pitao je znatiželjno voditelj Jovan Memedović.

"U Somboru, na pešadijskoj obuci, a u Gornjem Milanovcu na specijalističkoj. Ja sam vezista", rekla je Andrea.

"Bravo. Pa kako Vam je to prošlo?", pitao je Memedović.

"Vrlo lepo. Vratila bih se sutra da mogu", iskrena je bila Andrea.

"Stvarno?", pitao je Memedović

"Tako je", rekla je Andrea.

"Da se aktivarate?", pitao je Memedović.

"Znate šta. Nije koliko bi bila aktivacija u nekom smislu finansija, zaposlenja, već da sam odradila ono što je do mene, a to je da služim otaždbini, ukoliko dođe potreba za tim. Otac mi je vojno lice, pa eto vođena tim. Verujem da se te želje proširuju među mladima", rekla je Andrea.

"Svaka vama čast. I treba", rekao je Memedović.

Andrea je uspela da odbrani srednju svotu od 60.000 dinara i doprinela kasnije timu da osvoji 1.130.000 dinara.

(Mondo)

 

BONUS VIDEO

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas