Погледајте о ком састојку је реч
Кисели купус није само обична намирница – он је прави суперхерој међу поврћем! Осим што обилује витаминима попут Ц, А1, Б комплекса и К, он је права ризница минерала као што су калцијум, фосфор, калијум, магнезијум и гвожђе.
Али то није све – постоји тајна његовог савршеног укуса и дуготрајности. Рен не само да убрзава процес кисељења, већ спречава и кварење, пружајући киселој посластици савршен склад укуса. Ако желите да додате мало боје и златножуту ноту, само убаците и шаку кукуруза. За оне храбре који воле пикантно, ту је и љута паприка да зачини вашу авантуру. А ловорови листови додају додатну арому и карактер овом дивном јелу.
У кацу можете додати врећице у којима је исецкан и посољен купус. Врећице треба да буду пробушене, како би циркулисала слана вода. Њих је потребно угурати између главица купуса и њима попунити простор. На тај начин добићете из исте каце и купус рибанац.
(Крстарица)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ