Неодољива и здрава в комбинација чоколаде и воћа.
Oglas
Не само што нема печења, већ ћете га јести без гриже савести када будете видели његове састојке.
Састојци (за кору ролата):
- 100г печених лешника
- 100г овсених пахуљица
- 5 свежих урми
- супена кашика истопљеног кокосовог уља
- 2 кашике органског какаа
- прстохват соли
Састојци (за фил):
- 200г вишања
- 10-ак свежих урми
- 2 кашике кокосовог брашна/протеина
- 1 кашика чиа семенки
Прочитајте још: КИФЛИЦЕ СА СИРОМ са којима нема грешке: Сада их правимо на мало другачији начин (ФОТО/ВИДЕО)
Припрема коре:
- Здробите и уситните овсене пахиљице и лешнике, а потом додајте преостале састојке са списка "састојци за кору". У блендеру/сецку све измешајте и изблендајте док не добијете уједначену масу. Водите рачуна да вам смеса не буде лепљива.
- Оклагијом развуците ову смесу измђу два листа папира за печење у тањи слој.
Припрема фила:
- Убаците у блендер/сецко вишње и урме и блендајте док не добијете кремасту структуру.
- Тако добијену смесу помешајте са кокосовим брашном/протеином и чиа семенкама.
За крај:
- На кору ролата распоредите фил. Користите папир за печење да бисте умотали ролат и оставите га тако умотан у фрижидер минимум сат времена како би се стегао.
- Ролат можете прелити глазуром од истопљене црне чоколаде и по жељи изренданим орасима, бадемима, лешницима.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas