Neodoljiva i zdrava v kombinacija čokolade i voća.
Oglas
Ne samo što nema pečenja, već ćete ga jesti bez griže savesti kada budete videli njegove sastojke.
Sastojci (za koru rolata):
- 100g pečenih lešnika
- 100g ovsenih pahuljica
- 5 svežih urmi
- supena kašika istopljenog kokosovog ulja
- 2 kašike organskog kakaa
- prstohvat soli
Sastojci (za fil):
- 200g višanja
- 10-ak svežih urmi
- 2 kašike kokosovog brašna/proteina
- 1 kašika čia semenki
Pročitajte još: KIFLICE SA SIROM sa kojima nema greške: Sada ih pravimo na malo drugačiji način (FOTO/VIDEO)
Priprema kore:
- Zdrobite i usitnite ovsene pahiljice i lešnike, a potom dodajte preostale sastojke sa spiska "sastojci za koru". U blenderu/secku sve izmešajte i izblendajte dok ne dobijete ujednačenu masu. Vodite računa da vam smesa ne bude lepljiva.
- Oklagijom razvucite ovu smesu izmđu dva lista papira za pečenje u tanji sloj.
Priprema fila:
- Ubacite u blender/secko višnje i urme i blendajte dok ne dobijete kremastu strukturu.
- Tako dobijenu smesu pomešajte sa kokosovim brašnom/proteinom i čia semenkama.
Za kraj:
- Na koru rolata rasporedite fil. Koristite papir za pečenje da biste umotali rolat i ostavite ga tako umotan u frižider minimum sat vremena kako bi se stegao.
- Rolat možete preliti glazurom od istopljene crne čokolade i po želji izrendanim orasima, bademima, lešnicima.
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas