Savršen izbor za desert tokom zimskih dana.
Oglas
Ova poslastica idealna je i tokom velikog posta.
Pročitajte još: Domaće pecivo za svečanu novogodišnju trpezu: Zabavite se (FOTO/VIDEO)
Potrebno je:
- 500 gr tankih gotovih kora za baklavu
- 600 gr jabuka
- cimeta
- 100 gr suvog groždja
- ulje
- griza 5-6 kašika
- malo kisele vode
Priprema:
Foto: Privatna arhiva
Jabuke izrendati dodati suvo groždje cimet i izmešati. Koru prvu poprskati kiselom vodom i uljem, takodje drugu treću sve slagati jednu preko druge.
Četvrtu koru malo premazati uljem i u donji deo staviti dve kašike nadeva od jabuka rasporediti saviti.
Tako sve do utroška materijala. Redjati u podmazan pleh. Rolnice premazati uljem i peći na 200 stepeni oko 40 min.
Foto: Privatna arhiva
Hrskava, topi se. Uživajte!
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas