Субота, ручак са породицом и фантастична Карађорђева шницла!
Потребно је:
- 150 гр качкаваља
- 150 гр сувог меса
- 150 гр кајмака
- 150 гр качкаваља
- 150 гр брашна
- 150 гр презли
- зачин за месо
- со
- 3 јаја
- уље
Прочитајте још: ПРАВИ ДОМАЋИНСКИ РУЧАК: Фантастичан кисели купус са сувом коленицом и сланином (ФОТО/ВИДЕО)
Припрема:
Месо исећи на шницле, па танко излупати.
Фото: Приватна архива
Сваку излупану шницлу намазати кајмаком, ставити неколико листова сувог меса или шункарице затим качкаваља. Потом савити ивице и уроловати.
Прочитајте још: Доручак, ужина или вечера: ХРСКАВА ПИТА са сиром и куленом која ће вас одушевити (ФОТО/ВИДЕО)
Фото: Приватна архива
Уваљати у брашно, па у умућена јаја и у презле, па поново у јаја и презле.
Прочитајте још: Посластица БЕЗ ШЕЋЕРА: Рецепт за КОЛАЧ са ЈАБУКАМА (ФОТО/ВИДЕО)
Фото: Приватна архива
Поступак наставите све док се не потроше шницле.
Прочитајте још: ДОМАЋА ПОГАЧА: Једноставно се прави и не садржи маргарин (ФОТО/ВИДЕО)
Фото: Приватна архива
Пржити у дубоком уљу. Служити уз куглу сира... Уживајте!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ