Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

СТАРИНСКА ПОСЛАСТИЦА ПО РЕЦЕПТУРИ ЉИЉАНЕ БЛАГОЈЕВИЋ: Направите најукусније ваниилице и уживајте у савршеном укусу

Глумица Љиљана Благојевић поделила је рецепт за слаткиш који сви обожавају

1721988654_acd1825825fa1c98f291de84428ad85ed931fb54.jpg
Фото: Атаимагес.рс, Принтсцреен/ Инстаграм - љиљана_благојевиц
Oglas

Ванилице су старинска посластица коју обожавају генерације,а спрема се и у дому наше славне глумице Лиљане Благојевић. Ванилице се праве од једноставних састојака, па свако може да их направи без много муке, али најлепше је када се праве у друштву!

Глумица је једном приликом поделила свој рецепт на друштвеним мрежама, а главни помоћник у припреми била јој је управо унука. Цео процес је детаљно објаснила, а судећи по обајви припрема је и више него лака.

Састојци:

пола литре млека
пола квасца
мало шећера
једно јаје
300 грама масти
пола килограма брашна

Припрема:

Од наведених састојака замесите тесто, малом чашом или модлом за ванилице вадите колутиће и ређајте на плех који је намазан машћу и брашном, па пеците у загрејаној рерни.

Када је тесто печено, филујте их џемом по избору, спајајте и уваљајте у ситан шећер .

Ванилице Љиљане Благојевић и њене унуке испале су савршено, што се може видети и на слици изнад. А ми верујемо да ћете и ви бити успешни у припреми овог рецепта.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas