Нема особе која не зна да скува јаја, само се убаце у воду и кроз десетак минута буду готова. Мада често се деси да нам неко јаје од превелике топлоте пукне,а када се то деси, протеин цури и ваш оброк неће више бити здрав као на почетку.
Можда ће вам деловати чудно, али чачкалице су те које ће спречити да се ваш протеин из јаја разлике чак иако мало пукне. Нема објашњена како ово делујем али су приметили да метода увек функционише и да је многи професионални кувари користе.
Довољно је да убаците три до пет комада заједно у воду са јајима, а након што јаја буду охлађена проверите да ли су оштећена. Оно што је додатно посебно важно јесте да јаја не кувате на највишој температури, да би јаја имала места за плутање.
Да би спречили додатно пуцање љуске додајте со и сирће додатно у воду.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ