Укус роштиља и поврћа
Из Бакине кухиње данас стиже укусно јело пуно витамина.
Потребно је:
пар пилећег меса
150 гр суве сланине на листове
1 већа свежа паприка
1 парадајз
1 шаргарепа
1 лук
зачин за роштиљ
2-3 бела лука по жељи
со
мало уља
неколико дрвених или металних штапића
Припрема:
Месо исећи на веће коцке и посолити. Додати зачине за роштиљ и пилетину и измешати. Додати и изгњечена 2-3 бела лука по жељи и изједначити. Поврће такође исећи на коцке и посолити и додати мало уља па измешати. Комад меса умотати у лист сланине па пробости штапићем.
Ређати до меса поврће па месо поврће месо и тако распоредити на неколико штапића. Пећи на роштиљу. Уз месо као прилог комбинујујте кромпир, пиринач или барено поврће...по избору..Пријатно уживајте..
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ