Купус припремљен на мало дугачији начин
Oglas
Ако волите јела са купусом, ово ће вам се сигурно свидети.
Потребно је:
- 100 г суве сланине
- мала главице младог купуса
- 1 кромпир
- мало уља
- 2 кашичица белог лука (грануле)
- млевени бибер
- мало млевене паприке
- суви зачин
- 2 јаја
- 200 г киселе павлаке
- 100 г качкаваља сецканог
Припрема:
Листове сланинице испржити додати и мало уља, па кад зарумени убацити на резанце млад купус и пропржити. Додати и један кромпир на листиће.
Убацити бели лук, млевени бибер и млевену паприку и кад се мало пропржи и омекне убацити у мањи подмазан плех. У павлаку додати јаја и на коцке качкаваљ. Прелити купус и протрести да спадне павлака на дно.
Пећи на 220 степени Ц 30 минута. Пријатно!
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas