Драган Николић није био заљубљеник ресторана, али је волео домаћу кухињу
Његов омиљени оброк био је кромпир из рерне, који се спрема лако, а многи би рекли да је то сиротињско јело, будући да нема много састојака.
О кућним пословима није знао ништа, али је знао како да направи кромпир Ала Гага Николић.
- Волим кромпир из рерне исечен напола са кајмаком и сланином. То је неки мој кућни посао. Не умем ни да укључим веш-машину - рекао је Драган и додао да га је лети спремао уз пиво.
Рецепт:
3 кромпира
мало кајмака
6 шнита сланине
Припрема:
Припрема је лака, обећавамо. Кромпиру немојте да љуштите кору, него га само оперите и исеците на пола. Ставите у плех и пеците на 200°Ц неких 15 минута.
Затим извадите и ставите преко сваког шниту сланине, мало кајмака и вратите да се пече. По жељи можете додати и неку црвену паприку, али и неки зачин који нађете у кухињи.
Када сервирате кромпир, додајте мало кајмака да обпгати укус који је сланиница испустила.
(Курир)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ