Dragan Nikolić nije bio zaljubljenik restorana, ali je voleo domaću kuhinju
NJegov omiljeni obrok bio je krompir iz rerne, koji se sprema lako, a mnogi bi rekli da je to sirotinjsko jelo, budući da nema mnogo sastojaka.
O kućnim poslovima nije znao ništa, ali je znao kako da napravi krompir Ala Gaga Nikolić.
- Volim krompir iz rerne isečen napola sa kajmakom i slaninom. To je neki moj kućni posao. Ne umem ni da uključim veš-mašinu - rekao je Dragan i dodao da ga je leti spremao uz pivo.
Recept:
3 krompira
malo kajmaka
6 šnita slanine
Priprema:
Priprema je laka, obećavamo. Krompiru nemojte da ljuštite koru, nego ga samo operite i isecite na pola. Stavite u pleh i pecite na 200°C nekih 15 minuta.
Zatim izvadite i stavite preko svakog šnitu slanine, malo kajmaka i vratite da se peče. Po želji možete dodati i neku crvenu papriku, ali i neki začin koji nađete u kuhinji.
Kada servirate krompir, dodajte malo kajmaka da obpgati ukus koji je slaninica ispustila.
(Kurir)
BONUS VIDEO:
Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU