Карфиол многи не воле
Oglas
Биће вам потребно само пар зачина који ће овом поврћу дати невероватан укус. И ако неко није волео карфиол уз овај рецепт ће га заволети. Вероватно нема потребе да наглашавамо да је ово поврће права ризница витамина и да га чешће треба укључити у исхрану.
Састојци:
- 1 главица карфиола (око 700 г)
- 5 ченова белог лука
- со, бибер, слатка паприка, першун
- маслиново уље
Прочитајте још: Смеса уз коју ће ПИЛЕЋА КРИЛЦА бити још укуснија: Хрскави ручак коме нећете одолети (ФОТО/ВИДЕО)
Припрема:
Карфиол исеците на цветове па га убаците у кључалу слану воду на 2 минута. Бели лук исеците на ситно и пропржите на маслиновом уљу. Додајте млевену паприку, промешајте. Додајте оцеђени карфиол, посолите, побиберите и динстајте док не порумени. Украсите першуном и сервирајте топло.
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas