Ево по чему се разликују од оних „обичних“
Oglas
Ако обожавате да једете палачинке али страхујете да ћете унети превише калорија путем њих, ово је прави рецепт за вас.
Ове палачинке се праве од хељдиног брашна за које је познато је много здравије од пшеничног.
Такође, погодне су за особе које су алергичне на глутен.
Палачинке - састојци:
1 шоља брашна од хељде
1 шоља интегралног брашна
3 шоље млека
1 шоља киселе воде
шећер
прашак за пециво
2 кашике уља
Палачинке - припрема:
Умутите јаја са шећером и сољу. Додајте наизменично брашно и млеко, киселу воду и када умутите оставите у фриждиеру на пола сата. Пре печења додајте прашак за пециво и уље, па промешајте.
Пријатно!
(Крстарица)
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas