Рецепт Јелене Ђоковић за здрав колач
Најбољи тенисер света Новак Ђоковић до трона је стигао захваљујући беспрекорној кондицији, али и здравом начину исхране. Као што је познато, Ђоковићи не једу месо, нити конзумирају бели шећер, а на њиховом јеловнику често се налазе укусни специјалитети, за чију припрему не треба превише труда, ни времена.
Рецепт Јелене Ђоковић за слатки залогај са какао-путером прави је хит.
Припрема је више него једноставна. Истопите 200 г какао-путера и две кашике кокосовог уља, па додајте три кашике јаворовог сирупа и прстохват соли. Добијену смесу поделите на два дела, па у један сипајте неколико кашика кокосовог или бадемовог млека и добро промешајте.
За слој од беле чоколаде истопите 100 г какао-путера и кашику кокосовог уља. Додајте три кашике јаворовог сирупа и кашичицу лецитина. Чиније са три различита теста ставите да се прохладе и мало стегну.
У калупе за мафине сипајте по једну кашику од сваке мешавине и оставите у замрзивачу тридесет минута.
Рецепт Јелене Ђоковић ће вам сигурно прво пасти на памет када пожелите да брзо припремите посластицу којом ћете обрадовати породицу или пријатеље.
БОНУС ВИДЕО:
Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ